Relighting

Bedrijven en gezinnen worden meer een meer aangespoord om zuiniger om te sprinten met onze energie. Daarom proberen wij aan de hand van relightning projecten een energiebesparing te realiseren voor uw gezin of bedrijf. Dit moet natuurlijk gepaard gaan zonder verlies aan comfort. Zo proberen we het comfort van de werkomgeving altijd voorop te stellen en houden we ook steeds rekening met de sfeer van de ruimte.

Voor dergelijke projecten worden zelfs subsidies en premies voorzien door de overheden. U kan hiermee tot 50% van uw investering recupereren. Hou dan ook nog rekening met de jaarlijkse daling van de energiekosten en zo verdien je de aanpassingen in enkele jaren terug.

De firma COOLS verzorgt industriële, technische en functionele lichtprojecten. Dit zowel voor particuliere en voor professionele toepassingen. Ook voor industriële ondernemingen als dienstverlenende bedrijven zorgen wij steeds voor een passende oplossing.

U kunt bij ons terecht voor een lichtstudie met bijhorend ontwerp. Daarnaast verzorging wij ook de bestelling, de levering en de installatie. Wij zorgen voor een volledige  en projectopvolging.

We zoeken voor u de beste oplossing voor uw investering. Dit alles volgens uw persoonlijke voorkeuren en budget.